Shagetuis

Mooie shagetuis van verschillende materialen zoals kunstleer of stof. De shagetuis hebben mooie afbeeldingen, leuke teksten of gewoon effen.

Resultaat 1–16 van de 73 resultaten wordt getoond

Waarvoor gebruik je een shagetui?

In een shagetui of tabaksetui blijft je shag goed opgeborgen. Je zult geen stukjes shag in je tas of jaszak tegenkomen omdat zo’n etui voor shag goed afsluit en er dus geen stukjes tabak uitvallen. Er zijn verschillende soorten shagetuis. Sommige shagetuis hebben een magneetsluiting andere etuis voor shag hebben een drukknoop of riem.

De meeste shag zakjes hebben een apart vakje waar je je vloeitjes in kunt doen. Ook die blijven mooi in het shagetui. Vaak hebben deze etuis ook een rits aan de achterkant of een extra binnenvak. Wij hebben allerlei shagetuis in ons assortiment. Zou vind je bij ons goedkope shagetuis maar ook mooie shagetuis van leer.

Er zijn ook etuis voor shag waar je je tabak los in kunt doen maar in de meeste kun je gewoon het hele plastic pakje shag in het etui doen.

Om te voorkomen dat je shag uitdroogt, kun je een bevochtigingssteentje in je shag doen.

Wij hebben ook speciale tabaksblikken waar je grote hoeveelheden tabak in kunt bewaren. Deze tabaksblikken worden geleverd met een bevochtigingssteentje.

Verschillende soorten tasjes voor tabak:

  • Lederen shagetui
  • Kunstleren shagetui
  • Shagetui van stof
  • Shagetuis met magneetsluiting
  • Shagetuis met drukknoopsluiting
  • Shagetuis met een mooie of leuke afbeeldingen
  • Shagetuis met riem

Shagetui kopen? Welke kies ik?

Er zijn veel verschillende soorten shagetuis. Je kunt kiezen voor een mooi leren shagetui of een stoffen shagetui en alles daartussen. Belangrijk is om te bedenken of je een heel pakje shag erin kwijt wilt kunnen of dat je gewoon wat losse tabak erin wilt doen. Van daar uit kun je gaan kijken of je een shagetui met een afbeelding of een effen shagetui wilt en of je een kunstleren etui voor shag wilt of van stof of echt leer.

Wat  is een tobacco pouch?

Een tabacco pouch is een hoesje of zakje waar je tabak in kunt bewaren. Meestal hebben deze hoesjes voor tabak een apart vakje voor vloeitjes en een aansteker. Er zijn hoesjes voor shag waar je losse shag in kunt doen maar ook waar je een heel pakje in kunt doen.

Past er een heel pakje shag in een shagetui?

Dat ligt aan het type etui. Er zijn grote shagetuis waar je een heel pakje shag in kunt doen maar er zijn ook kleine shagetuis waar je alleen losse shag in kunt doen.

Snelle verzending

Je bestelling wordt mits op voorraad, binnen 2 werkdagen verzonden.

14 dagen retour

Kijk voor retourinstructies op de
retourpagina.

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief