Sigarettenautomaten

Draai zelf je sigaretten met deze handige sigarettenautomaten!

Toont alle 4 resultaten

Wat is een sigarettenautomaat?

Een sigarettenautomaat is een klein apparaatje waarmee je zelf sigaretten kunt maken. Dit kun je doen met of zonder filter. Soms moet je even de slag te pakken krijgen maar als je eenmaal weet hoe het werkt kun je zelf perfecte sigaretten maken. Er zijn hele simpele sigarettenautomaten en mooie sigaretten automaten met een opbergvakje waar je ook tabak in kunt bewaren.

Heb je voor een sigarettenautomaat sigarettenhulzen nodig?

Dat ligt aan het type sigarettenautomaat. Er zijn automaten voor sigaretten waarbij je de tabak in een huls schuift (hulzenstoppers) waarvoor je dus sigarettenhulzen nodig hebt en er zijn sigarettenautomaten die met een vloeitje werken met een rolmechanisme (rolling machine).

Wat is een hulzenstopper?

Een hulzenstopper is een automaatje waarmee je sigarettenhulzen kunt vullen met tabak. Je opent de hendel, schuift de huls over het uiteinde en vult de gleuf met shag. Daarna sluit je de hendel waardoor de tabak goed aangedrukt wordt. Door nu de hendel naar de andere kant (van het de huls weg) te schuiven wordt de huls gevuld met tabak. Op deze manier kun je goedkoop zelf sigaretten maken.

Wat is een rolling machine voor sigaretten?

Een rolling machine of sigarettenroller is hetzelfde als een sigarettenautomaat en dus een hulpmiddel om zelf mooie sigaretten te maken.

Wat is het voordeel van een sigarettenautomaatje?

Als je zelf je sigaretten maakt, ben je een stuk goedkoper uit. Beslis zelf of je sigaretten met of zonder filter maakt. Daarna kun je ze opbergen in een leuk sigarettenblikje of mooi sigarettendoosje. Je tabak kun je prima bewaren in een groot tabaksblik. Deze blikken voor tabak worden geleverd met een tabaksbevochtiger waardoor je geen last van uitgedroogde shag hebt.

Snelle verzending

Je bestelling wordt mits op voorraad, binnen 2 werkdagen verzonden.

14 dagen retour

Kijk voor retourinstructies op de
retourpagina.

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief